Εκτύπωση
PDF

Αναστολή μέχρι 31.12.2020 υποχρέωσης καταβολής μεγαρόσημων για πιστοποιητικά και αντίγραφα αποφάσεων

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εκδόθηκε, κατόπιν παρέμβασης του δικηγορικού σώματος, ΚΥΑ με την οποία παρατείνεται μέχρι και 31.12.2020 η αναστολή της υποχρέωσης καταβολής μεγαρόσημων τόσο για τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις που εκδίδουν τα δικαστήρια, όσο και για τα ακριβή αντίγραφα των δικαστικών αποφάσεων.

Διευκρινίζεται ότι η απαλλαγή ισχύει τόσο για το μεγαρόσημο κατάθεσης της αίτησης (3€), όσο και για τη λήψη πιστοποιητικού ή αντιγράφου (2€).

Επισυνάπτεται η ΚΥΑ Αριθμ. 44564/18.9.2020 (ΦΕΚ Β’ 4012) «Παράταση ισχύος μέτρων διευκόλυνσης ηλεκτρονικής έκδοσης και παραλαβής Πιστοποιητικών - Αναστολή εφαρμογής διατάξεων για την υποχρεωτική εισφορά υπέρ ΤΑΧΔΙΚ (μεγαρόσημο) σε πιστοποιητικά που εκδίδονται από Υπηρεσίες Δικαστικών Αρχών από 21.9.2020 έως και 31.12.2020».

ΚΥΑ

Εκτύπωση
PDF

Ενημέρωση απο τον Δ.Σ. Αιγίου για το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των εμμέσως ασφαλισμένων μελών

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αναρτάται προς πληροφόρηση των μελών του Συλλόγου μας η ενημέρωση που λάβαμε απο τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου και τον Πρόεδρό του κ. Μπέσκο για το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των εμμέσως ασφαλισμένων μελών οικογενειών των δικηγόρων.

«Κατόπιν παρεμβάσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου για το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των εμμέσως ασφαλισμένων μελών των οικογενειών μας που φαίνονταν ανασφάλιστα τα τελευταία έτη, επικοινώνησε η διευθύντρια παροχών ΕΦΚΑ μαζί μου. Υπήρχε πρόβλημα στο απογραφικο σύστημα WEB. Όσοι έχετε πρόβλημα,προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα να αποστείλετε στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. το ΑΜΚΑ το δικό σας και του εμμέσως ασφαλισμένου μέλους που φέρεται ανασφάλιστο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Να αναγράφετε ως θέμα Ασφαλιστική κάλυψη εμμέσως ασφαλισμένων μελών. H διευθύντρια παροχών του ΕΦΚΑ δεσμεύτηκε ότι θα το αποκαταστήσουν και ήδη αντέδρασε άμεσα στην αποκατάσταση του θέματος με τα μέλη του συλλόγου μας. Της ανέφερα ότι είναι πανελλαδικό το θέμα και δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθεί το πρόβλημα σε όσους συναδέλφους αποστείλουν mail. Ήδη έχω ενημερώσει και συλλόγους σας. Θέλω να ευχαριστήσω το συνάδελφο Υποδιοικητή του ΕΦΚΑ κ.Τσαγκαροπουλο και τη διευθύντρια παροχών που παρενέβησαν άμεσα στο αίτημα μας που ταλαιπωρεί πολλούς συναδέλφους τα τελευταία έτη.»

Εκτύπωση
PDF

«Η Οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο: Νομικά ζητήματα και προκλήσεις»

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το επίκαιρο ζήτημα της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο εξετάζει η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.30΄ με διοργανωτή την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Καστελόριζο και θα μεταδοθεί ζωντανά.

Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει :

• στην Ιστοσελίδα της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων (www.olomeleia.gr)

• στην Ιστοσελίδα του ΔΣΑ (www.dsa.gr)

• στο Κανάλι Youtube του ΔΣΑ (youtu.be/Kt-ohHqMQ6g)

• στη Σελίδα Facebook του ΔΣΑ (www.facebook.com/dsa.gr/live)

 

Ο σχετικός σύνδεσμος της εκδήλωσης στο Facebook είναι https://www.facebook.com

 

Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής :

 

11.30΄  ΕΝΑΡΞΗ

Χορωδία Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Μαέστρος : Δημήτριος Καρούζος)

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ :

• Βασίλειος Περίδης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου

• Γεώργιος Σαμψάκος, Δήμαρχος Μεγίστης,

• Ιωάννης Φλεβάρης, Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

• Πάνος Αλεξανδρής, Εκπρόσωπος Κυβέρνησης, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης

• Εκπρόσωποι Κομμάτων 
    - Γεώργιος Κατρούγκαλος,  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
    - Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλευτής ΚΙΝΑΛ
   -  Μαρία Κομνηνάκα, Βουλευτής ΚΚΕ

• Παναγιώτης Περάκης,  Αντιπρόεδρος CCBE

• Δημήτρης Βερβεσός, Πρόεδρος Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος 

 

12.15΄  ΟΜΙΛΙΕΣ

• Προκόπιος Παυλόπουλος, τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας :  «Η αμυντική θωράκιση των ελληνικών νησιών του Αιγαίου κατά το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο»

• Κώστας Υφαντής, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου :  «Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις στη σκακιέρα της Ανατολικής Μεσογείου»

• Μαρία Γαβουνέλη, Αναπλ. Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  : «Θαλάσσιες ζώνες : Η συμφωνία με την Ιταλία»

• Πέτρος Λιάκουρας, Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Πανεπιστημίου Πειραιά : «Θαλάσσιες ζώνες : Η συμφωνία με την Αίγυπτο»


14.00΄  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

• Νίκος Ανδρουλάκης, Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου : «Το νέο πλαίσιο των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας»

• Καταπόδης Γεώργιος, Πρόεδρος ΕΑΑΔΗΣΥ, τέως Πρόξενος Ελλάδος στη Σμύρνη : Η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και το «αδιαπραγμάτευτο» των ελληνοτουρκικών σχέσεων»

• Στέλιος Γρηγορίου, Δικηγόρος,  LLM  (LSE) : «Ο ρόλος των νήσων στην οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών»

• Γεώργιος Αναστασόπουλος, Δικηγόρος,  LLM  : «Η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και η συνεισφορά της στην ενεργειακή πολιτική»

• Κωνσταντίνος Κεράτσας, Δικηγόρος «Η επιβολή του ισχυρού στο Δίκαιο της Θάλασσας»


14.30΄  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ


14.50΄  Χορωδία Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Συνημμένα

Εκτύπωση
PDF

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 25-9-2020

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Β΄4049/2020) αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των δικαστικών και εισαγγελικών υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας μέχρι και την Παρασκευή 25.09.2020.

Δείτε την σχετική ΚΥΑ στο συνημμένο αρχείο

ΦΕΚ

Εκτύπωση
PDF

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΘΗΚΩΝ

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δείτε εδώ το με αρ. πρωτ. 157155/15-9-2020 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας αναφορικά με την υποβολή αίτησης εγγραφής για συμμετοχή στην τακτική κλήρωση του Μητρώου εκτελεστών διαθηκών, εκκαθαριστών κλπ του άρθρου 16 του ν. 4182/2013. 

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ κλπ)

( 23 Σεπτέμβριος 2020, 10.44 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Εκδόθηκε, κατόπιν παρέμβασης του δικηγορικού σώματος, ΚΥΑ με την οποία παρατείνεται μέχρι και 31.12.2020 η αναστολή της υποχρέωσης καταβολής μεγαρόσημων τόσο για τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις που εκδίδουν τα δικαστήρια, όσο και για τα ακριβή αντίγραφα των δικαστικών αποφάσεων. Διευκρινίζεται ότι η απαλλαγή ισχύει τόσο για το μεγαρόσημο κατάθεσης της αίτησης (3€), όσο και για τη
...
( 23 Σεπτέμβριος 2020, 10.38 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Αναρτάται προς πληροφόρηση των μελών του Συλλόγου μας η ενημέρωση που λάβαμε απο τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου και τον Πρόεδρό του κ. Μπέσκο για το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των εμμέσως ασφαλισμένων μελών οικογενειών των δικηγόρων. «Κατόπιν παρεμβάσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου για το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των εμμέσως ασφαλισμένων μελών των οικογενειών μας που
...
( 23 Σεπτέμβριος 2020, 09.33 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Με ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Β΄4049/2020) αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των δικαστικών και εισαγγελικών υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας μέχρι και την Παρασκευή 25.09.2020. Δείτε την σχετική ΚΥΑ στο συνημμένο
...
( 19 Σεπτέμβριος 2020, 12.08 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Το επίκαιρο ζήτημα της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο εξετάζει η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.30΄ με διοργανωτή την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Καστελόριζο και θα μεταδοθεί ζωντανά. Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει : • στην Ιστοσελίδα της Ολομέλειας των
...
( 17 Σεπτέμβριος 2020, 09.27 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Δείτε εδώ το με αρ. πρωτ. 157155/15-9-2020 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας αναφορικά με την υποβολή αίτησης εγγραφής για συμμετοχή στην τακτική κλήρωση του Μητρώου εκτελεστών διαθηκών, εκκαθαριστών κλπ του άρθρου 16 του ν.
...
( 17 Σεπτέμβριος 2020, 09.27 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
NEWSLETTER ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο ΣΟΛΩΝ
  Συμμετοχή στα αποκτήματα - Ενοχή αξίας - Έννοια Αύξησης Περιουσίας Συζύγου - Υπολογισμός Τελικής Περιουσίας - Προϋποθέσεις Αξίωσης Συμμετοχής Συμβολή συζύγου στην αύξηση της περιουσίας. ΝΕΟ                           Σημαντική Αποκλειστική Επίκαιρη Σχολιασμένη Νομολογία μαζί με                                      Τα Νέα Νομοθετήματα (ΦΕΚ,ΝΟΜΟΥΣ,ΚΥΑ,ΠΟΛ) και                               
...
( 16 Σεπτέμβριος 2020, 13.42 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Ανακοίνωση της Διευθύνουσας το Εφετείο Λάρισας για τη δικάσιμο της 18-09-2020
Δείτε την ανακοίνωση στο συνημμένο αρχείο   Συνημμένα αρχεία: ΔΣ Λ Β Τ & Κ 16-9-2020 (1) (23
...
( 16 Σεπτέμβριος 2020, 13.28 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Ψηφίστηκε χτες στη Βουλή η υπ’ αριθ. 457/81 11.9.2020 τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία παρατείνονται έως την 31.12.2020 προσωρινές δικονομικές ρυθμίσεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού, σύμφωνα με τη δέσμευση του Υπουργού Δικαιοσύνης κατά τη συνάντησή του με τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας. Συγκεκριμένα οι
...
( 12 Σεπτέμβριος 2020, 11.47 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε την 11/9/2020 υπό την Προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, με τηλεδιάσκεψη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση : 1. Τροποποιήσεις Κώδικα Δικηγόρων Η Ολομέλεια εκφράζει την ικανοποίησή της, κατά το μέρος που στο νέο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης υιοθετούνται προτάσεις του δικηγορικού σώματος για την
...
( 10 Σεπτέμβριος 2020, 21.41 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, συνεδριάζει εκτάκτως την Παρασκευή 11.9.2020 και ώρα 14.00 η Ολομέλεια των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για να λάβει αποφάσεις σχετικά με τις κατατεθείσες στη διαβούλευση νομοθετικές διατάξεις για την ιδιωτική πτώχευση, τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες (νόμος «Κατσέλη») και την πρώτη
...
( 10 Σεπτέμβριος 2020, 10.30 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα για κλείσιμο ραντεβού των Δικηγόρων με δημόσιες υπηρεσίες και ειδικότερα, σε πρώτη φάση, με τα Υποθηκοφυλακεία της χώρας, μετά από συμφωνία των φορέων με τους οικείους Δικηγορικούς Συλλόγους, όπως για παράδειγμα ο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης με το Υποθηκοφυλακείο Θεσσαλονίκης.Η πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, λόγω COVID 19, και αφορά το σύνολο
...
( 04 Σεπτέμβριος 2020, 10.10 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
NEWSLETTER ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο ΣΟΛΩΝ
    https://www.esd.gr/newsletters-nomologia-nomika-nea/archive/view/listid-48-email-sendblaste-google-aythentication-11371/mailid-482-38-1-4624-2019                                                                     Από σήμερα ξανά μαζί σας, η κορυφαία εβδομαδιαία Νομική Ενημέρωση,                                                          σε όλο το εύρος του δικαίου                                                                     αναδεικνύοντας                           Σημαντική
...
( 03 Σεπτέμβριος 2020, 18.11 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε έκτακτα σήμερα υπό την Προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού με τηλεδιάσκεψη, με αφορμή την ανάρτηση προς διαβούλευση τόσο του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών «Κώδικας διευθέτησης οφειλών και παροχής δεύτερης ευκαιρίας» όσο του νομοσχεδίου του Υπουργείου
...
( 26 Αύγουστος 2020, 12.59 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, αντιπροσωπείας της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ολομέλειας και του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό, και τους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, Ευστάθιο Κουτσοχήνα, Πειραιώς Γεώργιο Σταματογιάννη και Λαμίας
...
( 16 Αύγουστος 2020, 13.17 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Σε εκτέλεση της από 1/8/2020 απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στις 19/9/2020 θα πραγματοποιηθεί στο Καστελόριζο εκδήλωση με θέμα τις θαλάσσιες ζώνες με έμφαση στα ζητήματα της ΑΟΖ, της υφαλοκρηπίδας και της αιγιαλίτιδας ζώνης, που απασχολούν τη χώρα μας, εξ επόψεως διεθνούς δικαίου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης
...
( 12 Αύγουστος 2020, 11.49 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός έκανε την ακόλουθη δήλωση: Η συμφωνία μερικής οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου, μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, και παρά τις όποιες επιφυλάξεις διατυπώνονται, αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην κατεύθυνση της κατοχύρωσης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της
...
( 05 Αύγουστος 2020, 19.50 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, υπό την προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, την 1η Αυγούστου 2020, στο Ηράκλειο Κρήτης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 1. Στα πλαίσια της προώθησης του διεκδικητικού πλαισίου της Ολομέλειας, αντιπροσωπία της Συντονιστικής Επιτροπής θα συναντηθεί στις 25.8.2020 με τον Υπουργό
...
( 01 Αύγουστος 2020, 12.32 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η νέα προκήρυξη του διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών. Αναλυτικά η προκήρυξη: Προκηρύσσουμε διαγωνισμό για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών εκατόν ενενήντα δύο (192) σπουδαστών. Ο αριθμός των εισακτέων κατανέμεται ανά κατεύθυνση, ως ακολούθως: Α. Διοικητική Δικαιοσύνη
...
( 23 Ιούλιος 2020, 09.20 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα υπό την Προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, με τηλεδιάσκεψη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 1. Οικονομική ενίσχυση δικηγόρων Η Ολομέλεια εμμένει στο διεκδικητικό πλαίσιο για την οικονομική στήριξη των δικηγόρων, όπως έχει τεθεί με τις από 8.5.2020 και 22.5.2020 αποφάσεις της. Ειδικότερα, πέραν των όσων
...
( 23 Ιούλιος 2020, 09.17 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Συντονιστική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε σήμερα υπό την Προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, με τηλεδιάσκεψη, αφού έλαβε υπόψη της τις διατάξεις του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Φορολογικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας, ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών (ΕΕ) 2017/1852, (ΕΕ) 2018/822, (ΕΕ) 2020/876, (ΕΕ)2016/1164,
...

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ / ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ

  • YpirProtEirin
    Υπηρεσίες Πρωτοδικείου / Ειρηνοδικείου Τρικάλων Σεπτέμβριος 2020

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

  • Ekthemata DST
    Τρέχοντα Εκθέματα: Τρικάλων (Πολιτικά, Ποινικά) Εφετείου Λάρισας (Ποινικά, Διοικητικά)

ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • NomikiVoitheiaLogo2
    Αστικό, Εμπορικό, Ποινικό

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.