Εκτύπωση
PDF

Ανακοίνωση για εκδίκαση υποθέσεων ασφαλιστικών μέτρων Μονομελούς της δικασίμου 3-3-2021

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ

 

Από τιςυποθέσεις των ασφαλιστικών μέτρων της δικασίμου 03ης.03.2021 θα εκφωνηθούν και θα εκδικασθούν από τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Τρικάλων, κ. Χρήστο Αλμπάνη, όσες επιτρέπονται σύμφωνα με την αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.12639/Τεύχος Β΄ 793/27.02.2021 ΚΥΑ, όπως διευκρινίστηκε και με την με αριθμό 40/2021 πράξη της Προέδρου Πρωτοδικών Τρικάλων. Θα εκδικασθούν στο ακροατήριο Ανηλίκων (048) στο ισόγειο στις 10.π.μ. Συγκεκριμένα θα εκδικασθούν οι με αριθμούς 3, 4, 6, 9, 10, 11, 12 και 13 υποθέσεις, δηλαδή οι αιτήσεις που έχουν ως αντικείμενο εγγραφή ή εξάλειψη ή μεταρρύθμιση προσημείωσης υποθήκης και συντηρητική κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας, καθώς και οι με αριθμούς 1, 14 και 15 υποθέσεις  κατόπιν κοινοποίησης στη γραμματεία του δικαστηρίου με τη χρήση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας έγγραφων δηλώσεων των πληρεξουσίων δικηγόρων των διαδίκων περί μη εξέτασης μαρτύρων (υποπερ.βζ΄), και από τις λοιπές υποθέσεις στις οποίες έχει χορηγηθεί προσωρινή μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης, θα παραταθεί η ισχύς αυτών οίκοθεν με απόφαση του Προέδρου, ο οποίος θα ορίσει και τη διάρκεια αυτών.

ΤΡΙΚΑΛΑ  02.02.2021

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εκτύπωση
PDF

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ολομέλειας με τον Πρωθυπουργό

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Γεραπετρίτη είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δημήτρη Βερβεσό, τους Προέδρους Γεώργιο Σταματογιάννη Δ.Σ. Πειραιώς, Αθανάσιο Ζούπα Δ.Σ. Πατρών, Αθανάσιο Μακρυγιάννη Δ.Σ. Λαμίας, Γεώργιο Μπέσκο Δ.Σ. Αιγίου, Μαρία Νάκα Δ.Σ. Ιωαννίνων και τον Αναστάσιο Ντούγκα Ταμία του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωπο του Προέδρου Ευστάθιου Κουτσοχήνα.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια παράστασης διαμαρτυρίας της Ολομέλειας και επίδοσης ψηφίσματος, με υπογραφές 10.008 δικηγόρων Αθηνών, για τη μη λειτουργία των Δικαστηρίων και για την παράλειψη της Κυβέρνησης ως προς τη λήψη μέτρων στήριξης των δικηγόρων, που έχουν πληγεί δραματικά από τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας. Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι θέσεις του δικηγορικού σώματος και ζητήθηκε η αποτελεσματική στήριξη της Πολιτείας.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη αδιάλειπτης και ακώλυτης λειτουργίας της Δικαιοσύνης, βασικού πυλώνα της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου, για τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών, ιδίως των πλέον ευαίσθητων κατηγοριών αυτών, σε δικαστική προστασία και τη ρύθμιση θεμάτων της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου, τηρουμένων των προβλεπόμενων αναγκαίων μέτρων πρόληψης και προστασίας και με χρονικό διαχωρισμό των πινακίων ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες και τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, και υπό τις άνω προϋποθέσεις, θα πρέπει να διεξάγονται ιδίως δίκες που αφορούν επείγουσες περιπτώσεις και ευαίσθητες κοινωνικές υποθέσεις (π.χ. ασφαλιστικά μέτρα, δίκες αστικές και ποινικές με μάρτυρες και με χρονικό διαχωρισμό και όσες διεξάγονται εξ εγγράφων, διατροφές ανηλίκων, εργατικές αξιώσεις, κρατουμένων, μισθωτικές υποθέσεις, κ.λπ.).

Στα πλαίσια της αποτελεσματικής οικονομικής στήριξης των Δικηγόρων, η οποία είναι σήμερα αναγκαία περισσότερο παρά ποτέ, η Ολομέλεια αιτήθηκε ιδίως :

1. Την απαλλαγή των δικηγόρων από την καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών, άλλως την αναστολή τους.

2. Την αναστολή των τρεχουσών φορολογικών υποχρεώσεων.

3. Τη μη καταβολή, άλλως την αναλογική μείωση του τέλους επιτηδεύματος για το έτος 2020 και της προκαταβολής φόρου επόμενου έτους.

4. Την οικονομική ενίσχυση των δικηγόρων στο ίδιο επίπεδο που έχουν ενισχυθεί και άλλοι πληττόμενοι επαγγελματικοί κλάδοι, με την καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

5. Την απαλλαγή, άλλως τη μείωση, στον χαμηλότερο συντελεστή του ΦΠΑ στις δικαστηριακές υπηρεσίες (15%) και την επέκταση της απαλλαγής από τον ΦΠΑ εισοδημάτων ελευθέρων επαγγελματιών από το ποσό των 10.000 ευρώ στο ποσό των 25.000 ευρώ.

6. Την άμεση επαναρτίωση του Ειδικού Λογαριασμού Ανεργίας του ΟΑΕΔ του ν. 3986/2011 με την απόδοση των οφειλομένων ποσών από τον e-ΕΦΚΑ και τη διανομή περαιτέρω χρηματικού ποσού από τα αποθεματικά του εν λόγω λογαριασμού.

7. Την άμεση εκκαθάριση και καταβολή των αμοιβών νομικής βοήθειας ετών 2018, 2019 και 2020.

8. Τη διεύρυνση της δικηγορικής ύλης σε διαδικασίες προς διασφάλιση των εννόμων συμφερόντων των πολιτών, την ασφάλεια των συναλλαγών και την απλούστευση και επιτάχυνση των διαδικασιών

9. Την ένταξη δικηγόρων σε προγράμματα επιδότησης για κεφάλαιο επανεκκίνησης των δικηγορικών γραφείων καθώς επίσης και την άτοκη δανειοδότησή τους με κρατική στήριξη, όπως προβλέπεται και για τους λοιπούς ελεύθερους επαγγελματίες. Για τους δικηγόρους είναι θέμα πρωτίστως αξιοπρέπειας και αναγνώρισης του θεσμικού τους ρόλου.

Ο Πρωθυπουργός, αφού έλαβε ιδιοχείρως το ψήφισμα διαμαρτυρίας με τις υπογραφές των δικηγόρων και άκουσε τα αιτήματα του κλάδου, επιφυλάχθηκε να απαντήσει επ’ αυτών.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας, πέραν των ανωτέρω, έλαβαν μέρος :

Οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Βέροιας Φώτιος Καραβασίλης, Ηρακλείου Άρης Ροζάκης, Καλαβρύτων Ανδρέας Οικονόμου, Καλαμάτας Περικλής Ξηρογιάννης, Καστοριάς Γεώργιος Μπαλιάκας, Κερκύρας Γεώργιος Καλούδης, Κοζάνης Χρήστος Δημητρόπουλος, Κυπαρισσίας Αθανάσιος Πετρόπουλος, Λεβαδείας Βασίλειος Δαλαμάγκας, Ναυπλίου Δημήτριος Ορφανός, Πρεβέζης Θωμάς Γεωργίου, Τριπόλεως Ιωάννης Αγγελάκος, Φλωρίνης Βασίλειος Καραντζίδης και Χαλκίδας Δημήτριος Γκίκας. Εκπρόσωποι Δικηγορικών Συλλόγων : Δ.Σ. Αμαλιάδας Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος- Ταμίας, Δ.Σ. Βόλου Γεώργιος Αθανασάκης-Αντιπρόεδρος, Δ.Σ. Ηλείας Αικατερίνη Βέρρα, Δ.Σ. Καβάλας Ιωάννης Μούτλιας, Δ.Σ. Λαρίσης Ιωάννης Γιαγλάρας-Αντιπρόεδρος και Ανδρέας Ανδριτσόπουλος-Γεν. Γραμματέας και Δ.Σ. Σύρου Ασπασία Μπατζογιάννη. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών : Ευστάθιος Αναλυτής-Αντιπρόεδρος, Φώτιος Κωτσής-Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Καλαντζόπουλος-Γεν. Γραμματέας, Μαρινέττα Γούναρη-Χατζησαράντου – Σύμβουλος - Ταμίας, Δημήτρης Αναστασόπουλος-Σύμβουλος, Ιωάννης Δεληγεώργης-Σύμβουλος, Σωτήριος Διαμαντόπουλος-Σύμβουλος, Άρτεμις Κατοπώδη-Σύμβουλος, Γεώργιος Κλεφτοδήμος-Σύμβουλος, Χαράλαμπος Κονδύλης-Σύμβουλος, Χρυσούλα Μαρινάκη-Σύμβουλος, Μεθόδιος Ματαλιωτάκης-Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ρίζος-Σύμβουλος, Αγγελική Σεραφείμ-Σύμβουλος, Θεμιστοκλής Σοφός-Σύμβουλος και Ζώης Σταυρόπουλος-Σύμβουλος και ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ Χαράλαμπος Αναλυτής. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς : Γιώργος Καραμιζάρης- Αντιπρόεδρος, Χρήστος Ηλιάδης- Γεν. Γραμματέας, Ισμήνη Ζώρζου-Σύμβουλος, Γιώργος Καρατζάς- Σύμβουλος, Ιωάννης Καρδαράς-Σύμβουλος, Νίκος Μπιλίρης- Σύμβουλος, Παναγιώτα Μπουρλετίδου-Σύμβουλος, Πολυχρόνης Περιβολάρης- Σύμβουλος, Ματθαίος Τριαντάφυλλος- Σύμβουλος

Συνημμένα

Εκτύπωση
PDF

Ανακοίνωση Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας για τις υποθέσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακ. της 2-3-2020

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Αποσύρονται, οι  υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν κατά την δικάσιμο 02-03-2021 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 12639/27.2.2021Κ.Υ.Α.

Όλες οι ανωτέρω υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες κλήσεις.

Παρακαλούνται οι πολίτες και σε εφαρμογή των μέτρων για αποφυγή συνωστισμού  πολλών ατόμων σε κλειστούς χώρους να μην προσέρχονται στο δικαστικό μέγαρο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ κλπ)

( 02 Μάρτιος 2021, 18.32 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ   Από τιςυποθέσεις των ασφαλιστικών μέτρων της δικασίμου 03ης.03.2021 θα εκφωνηθούν και θα εκδικασθούν από τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Τρικάλων, κ. Χρήστο Αλμπάνη, όσες επιτρέπονται σύμφωνα με την αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.12639/Τεύχος Β΄ 793/27.02.2021 ΚΥΑ, όπως διευκρινίστηκε και με την με αριθμό 40/2021 πράξη της Προέδρου Πρωτοδικών Τρικάλων. Θα εκδικασθούν στο ακροατήριο
...
( 01 Μάρτιος 2021, 20.22 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Γεραπετρίτη είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δημήτρη Βερβεσό, τους Προέδρους Γεώργιο Σταματογιάννη Δ.Σ. Πειραιώς, Αθανάσιο Ζούπα Δ.Σ. Πατρών, Αθανάσιο Μακρυγιάννη Δ.Σ. Λαμίας, Γεώργιο
...
( 01 Μάρτιος 2021, 19.25 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   Αποσύρονται, οι  υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν κατά την δικάσιμο 02-03-2021 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 12639/27.2.2021Κ.Υ.Α. Όλες οι ανωτέρω υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες κλήσεις. Παρακαλούνται οι πολίτες
...
( 01 Μάρτιος 2021, 00.00 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Απόφαση Πρωτοδικείου
...
( 25 Φεβρουάριος 2021, 13.07 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Online Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Επίκαιρα ζητήματα πτωχευτικού δικαίου, ιδίως μετά τον ν. 4738/2020»
«Επίκαιρα ζητήματα πτωχευτικού δικαίου, ιδίως μετά τον ν. 4738/2020»  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ (ONLINE) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ   Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης, ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ, το Εργαστήριο Μελέτης για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και το Οικονομικό Έγκλημα, που λειτουργεί στη Νομική Σχολή ΑΠΘ (ΦΕΚ Β΄ 5/8.1.2016), οργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Επίκαιρα ζητήματα
...
( 25 Φεβρουάριος 2021, 12.36 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Δείτε εδώ την ανακοίνωση αναφορικά με την πολιτική συνεδρίαση της 26-2-2021 του Εφετείου
...
( 21 Φεβρουάριος 2021, 13.17 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε εκτάκτως στις 18.2.2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "  Οι διατάξεις που έχουν δεί το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη θέσπιση περιορισμών στα δικαιώματα των διαδίκων στις δίκες που διεξάγονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας και την εισαγωγή της λεγόμενης
...
( 21 Φεβρουάριος 2021, 13.10 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Εκδόθηκε η νέα ΚΥΑ  η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Β’ 648/20.02.2021)  «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού CΟVID -  19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το  Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00.». Δείτε εδώ τη σχετική
...
( 19 Φεβρουάριος 2021, 13.55 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   Αποσύρονται, οι  υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν κατά την δικάσιμο 22-02-2021 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 9147/10.2.2021Κ.Υ.Α. Όλες οι ανωτέρω υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες κλήσεις. Παρακαλούνται οι πολίτες
...
( 19 Φεβρουάριος 2021, 13.53 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   Αποσύρονται, οι  υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν κατά την δικάσιμο 22-02-2021 ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας πλην των αιτήσεων (βλέπε έκθεμα) σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 9147/10.2.2021Κ.Υ.Α. Όλες οι ανωτέρω υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες
...
( 17 Φεβρουάριος 2021, 19.43 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Σε εκτέλεση της από 13.2.2021 απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, οι 13 Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων-μέλη της κατέθεσαν σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση για την ακύρωση της νέας ΚΥΑ (υπ’ αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ.9147/10.2.2021), κατά το μέρος που αφορά στην αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, των εισαγγελιών, των
...
( 16 Φεβρουάριος 2021, 18.24 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
                                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ     Από τις υποθέσεις των ασφαλιστικών μέτρων της δικασίμου 17ης.02.2021 θα εκφωνηθούν και θα εκδικασθούν από την Πρόεδρο Πρωτοδικών Τρικάλων, κ. ΦΑΝΗ ΒΑΚΡΑΤΣΑ, όσες επιτρέπονται σύμφωνα με την αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.9147/Τεύχος Β΄ 534/10.02.2021 ΚΥΑ, όπως διευκρινίστηκε και με την με αριθμό 27 /2021 πράξη της Προέδρου
...
( 15 Φεβρουάριος 2021, 12.58 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Δείτε εδώ τη σχετική πράξη, υπ' αρ.  27/15-02-2021, της Διευθύνουσας το Πρωτοδικείο
...
( 14 Φεβρουάριος 2021, 15.10 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι εξεδόθη η ΚΥΑ που αφορά στη μείωση μισθώματος επαγγελματικής στέγης, για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021. Στη ρύθμιση αυτή περιλαμβάνονται και οι δικηγόροι. Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (ΦΕΚ Β’ 538 /12.2.2021) η υπ’ αριθ. 1025/9.2.2021 απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, δυνάμει της οποίας, οι δικηγόροι (ΚΑΔ 69.10 Νομικές δραστηριότητες)
...
( 14 Φεβρουάριος 2021, 15.08 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, που συνεδρίασε έκτακτα στις 13.2.2021, μέσω τηλεδιάσκεψης , στα πλαίσια των διεκδικητικών δράσεων του δικηγορικού σώματος , αποφάσισε τα παρακάτω: 1. Η Συντονιστική Επιτροπή, σε συνέχεια προηγούμενων αποφάσεών της ως προς την ανάγκη διαρκούς και ακώλυτης λειτουργίας της Δικαιοσύνης, ως πυλώνα της Δημοκρατίας και
...
( 14 Φεβρουάριος 2021, 15.06 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Σε συνέχεια της παρέμβασης της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων σχετικά με το ζήτημα της απόδειξης επαγγελματικής ιδιότητας των δικηγόρων δια της επίδειξης της επαγγελματικής ταυτότητας που εκδίδουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι, και της σχετικής δήλωσης του αρμόδιου Υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημα της Ολομέλειας, εκδόθηκε νέα τροποποιητική
...
( 12 Φεβρουάριος 2021, 09.22 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Νέα ΚΥΑ λειτουργίας Δικαστηρίων από 11-02 έως 01-03
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Β” 534/10.02.2021) η ΚΥΑ «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00. » Δείτε την ΚΥΑ στο συνημμένο αρχείο   Συνημμένα αρχεία: document
...
( 12 Φεβρουάριος 2021, 09.18 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για τον νέο κύκλο επιστρεπτέας προκαταβολήςΗ ΓΔΟΥ 154/2021 ορίζει αναλυτικάΆρθρο 1Εκδήλωση ενδιαφέροντος και υποβολή στοιχείων εσόδων1. Για τη λήψη ενίσχυσης με τη μορφή Επιστρεπτέας Προκαταβολής υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος στη διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα, με τίτλο «myBusinessSupport» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) οι κάτωθι
...
( 11 Φεβρουάριος 2021, 13.36 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Παρακολουθήστε τα σχετικά σεμινάρια του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ακολουθώντας τους κάτωθι συνδέσμους: Ποινικής δικονομίας 01/02/21 Ποινικής δικονομίας
...
( 10 Φεβρουάριος 2021, 19.14 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Δείτε εδώ τη με αρ. πρωτ. 2/9.2.2021 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για την προκήρυξη του διαγωνισμού υποψηφίων δικηγόρων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2021, σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 2 του ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων» (Α
...

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.