Εκτύπωση
PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε στις 26.11.2020 υπό την προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, με τηλεδιάσκεψη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

1. ΝΕΑ ΚΥΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

Η διαρκής λειτουργία των δικαστηρίων και η διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών σε δικαστική προστασία, με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας, αποτελεί πρόταγμα για το δικηγορικό σώμα. Στα πλαίσια αυτά, η Συντονιστική Επιτροπή βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης ενόψει της διαμόρφωσης του νέου πλαισίου λειτουργίας των δικαστηρίων από Τρίτη 1.12.2020.

Με βάση τη δήλωση του Υπουργού, η νέα ΚΥΑ θα εκδοθεί έγκαιρα και σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο η λειτουργία των δικαστηρίων θα κινηθεί στο ίδιο περίπου πλαίσιο με την υφιστάμενη ΚΥΑ, με επιμέρους αποσαφηνίσεις σε περιπτώσεις που είχαν προκαλέσει ερμηνευτικά προβλήματα. Αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης και θα ενημερώσουμε άμεσα τους συναδέλφους, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα, μόλις έχουμε ασφαλή ενημέρωση.

 

2. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Από το διεκδικητικό πλαίσιο της Ολομέλειας επιτεύχθηκαν πρόσφατα τα κάτωθι αιτήματα:

α) Η παράταση των προθεσμιών του Κτηματολογίου μέχρι 31.12.2021. Η Συντονιστική Επιτροπή θα ζητήσει να παραταθεί η προθεσμία και στις περιοχές που έχουν ήδη οριστικοποιηθεί οι σχετικές εγγραφές και δεν καλύπτονται από τη ρύθμιση ώστε να υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση σε όλες τις περιοχές ελληνικής επικρατείας (βλέπετε σχετική ανακοίνωση).

β) Το χορήγημα από τον ειδικό λογαριασμό ΟΑΕΔ του ν. 3996/11. Ψηφίστηκε στη Βουλή η σχετική διάταξη και μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ θα εκδοθεί σχετική ΚΥΑ που θα καθορίζει τους δικαιούχους και τη διαδικασία χορήγησής του.

γ) Η παράταση έως 30.4.2021 της ολοκλήρωσης της διαδικασίας του ν. 4611/2019 (120 δόσεις- βλέπετε σχετική ανακοίνωση)

δ) Η αναστολή έναρξης καταβολής των πέντε δόσεων για τα χρεωστικά υπόλοιπα του ν. 4387/2016 , μετά την εκκαθάριση έτους 2019, από 30.11.2020 σε 31.3.2021.

ε) Η υπαγωγή των δικηγόρων στους πληττόμενους ΚΑΔ για την υποχρεωτική μείωση του μισθώματος επαγγελματικής στέγης κατά 40% για το μήνα Νοέμβριο.

στ) Η ένταξη των δικηγόρων για πρώτη φορά στο καθεστώς της επιστρεπτέας προκαταβολής (4ος κύκλος) αποτελεί ικανοποίηση πάγιου αιτήματος του κλάδου, στα πλαίσια της οικονομικής του ενίσχυσης λόγω των ευρύτερων συνεπειών της πανδημίας και παρά τη λειτουργία των δικαστηρίων κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2020.

Σύμφωνα με δήλωση του αρμοδίου υπουργού, θα ακολουθήσει και 5ος κύκλος επιστρεπτέας προκαταβολής για το μήνα Νοέμβριο, η καταβολή της οποίας θα γίνει εντός του Δεκεμβρίου 2020, όπου εκτιμάται ότι ο αριθμός των δικαιούχων δικηγόρων θα είναι μεγαλύτερος, ενόψει της περιορισμένης λειτουργίας των δικαστηρίων από 7.11.2020.

 

3. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Ενόψει της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης και για το μήνα Δεκέμβριο, το δικηγορικό σώμα θα εντείνει τις προσπάθειές του για την οικονομική ενίσχυση των συναδέλφων που πλήττονται από την πανδημία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και θα διεκδικήσει ιδίως

: - τη μείωση άλλως αναστολή των ασφαλιστικών υποχρεώσεων, - την αναστολή των τρεχουσών φορολογικών υποχρεώσεων (ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, φορολογία εισοδήματος),

- την ένταξη δικηγόρων και ασκουμένων σε καθεστώς οικονομικής ενίσχυσης ίδιο με αυτό που θα χορηγηθεί στους λοιπούς πληττόμενους κλάδους,

- την επίλυση του ζητήματος των αποζημιώσεων από παροχή υπηρεσιών νομικής βοήθειας με την προκαταβολή του μεγαλύτερου τμήματος αυτής προ πάσης εκκαθαρίσεως,

- τη νομοθετική επίλυση της εκκρεμότητας θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων εμμίσθων δικηγόρων στο επικείμενο προς κατάθεση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη συνεπιμέλεια ανηλίκων.

- την αναβολή της έναρξης λειτουργίας του συστήματος ηλεκτρονικής απεικόνισης τιμολογίων της ΑΑΔΕ (my data)

- τη μείωση μισθώματος επαγγελματικής στέγης και για το μήνα Δεκέμβριο,

- τη μείωση μισθώματος φοιτητικής στέγης τέκνων δικηγόρων

, - την άμεση εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΦΚΑ σε είδος και χρήμα,

- την άμεση εκκαθάριση πιστωτικών υπολοίπων από τον ΕΦΚΑ για γραμμάτια προείσπραξης έτους 2020.

 

4. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ

Μετά την δημοσίευση του ν. 4745/2020 οι εξετάσεις υποψηφίων δικηγόρων θα διενεργούνται εφεξής με ευθύνη της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Προς τούτο, η Συντονιστική Επιτροπή ανέθεσε σε μέλη της να εισηγηθούν σχετικά με τα ανακύπτοντα ζητήματα της διενέργειας των εξετάσεων και σε επόμενη συνεδρίασή της θα λάβει σχετικές αποφάσεις.

Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση σε διαδικτυακή συζήτηση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Περιφ. Θεσσαλίας

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει  διαδικτυακή, ανοιχτή στο κοινό συζήτηση, την Παρασκευή 27- 11-2020 και ώρα 7 μ.μ. με θέμα  «Έχεις δύναμη. Πάρε την απόφαση» και ομιλητές τον Ιατροδικαστή Αναστάσιο Θεοδωρίδη, τον Αστυνόμο Β΄ Αθανάσιο Σπανό και  τον ψυχοθεραπευτή δρ Γιώργο Γιαννούση. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Λία Ρογγανάκη. Παρεμβάσεις θα κάνουν τα μέλη της Επιτροπής. Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Ελευθερία και πρόεδρος ΕΤΑΣ  Σωτήρης Κέλλας.

Η Βία κατά των Γυναικών  υπάρχει και αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόβλημα, που συμβαίνει σε όλες τις κοινωνίες και σε όλους τους πολιτισμούς. Η εκδήλωση έχει στόχο την ενημέρωση και την παρακίνηση όλων, ώστε  να δράσουν ενάντια στο φαινόμενο αυτό  και ταυτόχρονα προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα σε αυτές τις γυναίκες: «Έχεις δύναμη. Πάρε την απόφαση. Άλλαξε ζωή».

Υπάρχουν γυναίκες που ζούνε μια κόλαση  κλεισμένες στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους.

Μας αφορά όλες και όλους. Άφησε τον εαυτό σου να δράσει.Ενημερώσου ,έλα να συζητήσουμε την Παρασκευή 27 στις 19:00.Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή ούτε δικαιολογείται. Καιρός να το πάρουμε προσωπικά.

 

Συνδεθείτε στο link :

https://youtu.be/grNY35GMScU

 

 

 

 

 

 

 

Περιοχή συνημμένων

Προβολή βίντεο YouTube Επιτροπή Ισότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Περιγραφή: https://i.ytimg.com/vi/grNY35GMScU/mqdefault_live.jpg

 

Επιτροπή Ισότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας

 

 

Εκτύπωση
PDF

Συμπληρωματική διευκρίνιση της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας των Δ.Δ. για τη διεξαγωγή δικών

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Απο τη Γενική Επιτροπεία της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων εκδόθηκε ανακοίνωση με διευκρινήσεις για τη διεξαγωγή δικών στα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2020.

Δείτε την ανακοίνωση στο συνημμένο αρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκτύπωση
PDF

Ανακοίνωση Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας για τις υποθέσεις του Τριμελούς Εφ. Κακ/των της 30-11-2020

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Από τις υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν στο Δ/ΘΜΙΟ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισα την 30-11-2020 θα συζητηθούν μόνον οι αιτήσεις.

Όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις αποσύρονται από την δικάσιμο σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ΄  71342 /2020 ΚΥΑ.

Όλες οι υποθέσεις που αποσύρονται θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες κλήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ κλπ)

( 28 Νοέμβριος 2020, 13.23 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε στις 26.11.2020 υπό την προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, με τηλεδιάσκεψη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:   1. ΝΕΑ ΚΥΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Η διαρκής λειτουργία των δικαστηρίων και η διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών σε δικαστική προστασία, με την τήρηση των
...
( 26 Νοέμβριος 2020, 19.07 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Πρόσκληση σε διαδικτυακή συζήτηση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Περιφ. Θεσσαλίας
Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει  διαδικτυακή, ανοιχτή στο κοινό συζήτηση, την Παρασκευή 27- 11-2020 και ώρα 7 μ.μ. με θέμα  «Έχεις δύναμη. Πάρε την απόφαση» και ομιλητές τον Ιατροδικαστή Αναστάσιο Θεοδωρίδη, τον Αστυνόμο Β΄ Αθανάσιο Σπανό και  τον ψυχοθεραπευτή δρ Γιώργο Γιαννούση. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
...
( 26 Νοέμβριος 2020, 15.38 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   Από τις υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν στο Δ/ΘΜΙΟ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισα την 30-11-2020 θα συζητηθούν μόνον οι αιτήσεις. Όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις αποσύρονται από την δικάσιμο σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ΄  71342 /2020 ΚΥΑ. Όλες οι υποθέσεις που αποσύρονται θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι
...
( 25 Νοέμβριος 2020, 13.10 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Απο τη Γενική Επιτροπεία της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων εκδόθηκε ανακοίνωση με διευκρινήσεις για τη διεξαγωγή δικών στα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2020. Δείτε την ανακοίνωση στο συνημμένο
...
( 23 Νοέμβριος 2020, 20.05 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Ολομέλεια των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18.00, διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για τον 4ο κύκλο Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσουν - ο Ευστάθιος Μπακάλης, δικηγόρος, φορολογικός σύμβουλος της Ολομέλειας  - ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος, φοροτεχνικός σύμβουλος της Ολομέλειας και - ο Ευάγγελος
...
( 23 Νοέμβριος 2020, 19.46 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Αναρτάται προς ενημέρωση η προκήρυξη του  Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας-Ιθάκης για την πρόσληψη Δικηγόρου στην Υπηρεσία του
...
( 23 Νοέμβριος 2020, 19.37 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Από τις υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας την 25-11-2020, θα συζητηθούν μόνο οι υποθέσεις του εκθέματος απο 1-7. όλες οι υπόλοιπες αποσύρονται απο τη δικάσιμο σύμφωνα με την υπ” αριθμ. . 71342/20 ΚΥΑ. Όλες οι ανωτέρω υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες
...
( 19 Νοέμβριος 2020, 19.26 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
NEWSLETTER ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο ΣΟΛΩΝ
Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ο Σόλων                                     https://solonnomologia.gr/                                              www.esd.gr                   ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ       
...
( 19 Νοέμβριος 2020, 19.14 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
NEWSLETTER ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο ΣΟΛΩΝ
                                                  Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ο Σόλων                                                         https://solonnomologia.gr     Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού Δικαίου                          www.esd.gr                  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ
...
( 18 Νοέμβριος 2020, 20.45 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Η Εταιρία Οικογενειακού Δικαίου (ΕΟΔ) διοργανώνει διαδικτυακή Εσπερίδα (Webinar) με θέμα:   «Υποχρεωτική διαμεσολάβηση στις οικογενειακές διαφορές κατά τον Ν. 4640/2019» Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 18.00 μμ.   Ομιλητές: Παναγιώτα-Ειρήνη Σίδερη, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών Μαρία Χατζηλεωνίδα, Δικηγόρος (LL.M), Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια (ΥΔΑΔ, UK), Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολάβησης,
...
( 18 Νοέμβριος 2020, 20.42 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥ 23-11-2020 ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥNKAI ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ (ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π. οικ.71342/6-11-2020.) Όλες οι ανωτέρω υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες κλήσεις. Παρακαλούνται οι πολίτες και σε εφαρμογή των μέτρων για αποφυγή συνωστισμού  πολλών
...
( 18 Νοέμβριος 2020, 20.40 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥ 23-11-2020 ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥNKAI ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ (ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π. οικ.71342/6-11-2020.) Όλες οι ανωτέρω υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες κλήσεις. Παρακαλούνται οι πολίτες και σε εφαρμογή των μέτρων για αποφυγή συνωστισμού  πολλών
...
( 17 Νοέμβριος 2020, 10.56 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Ψήφισμα του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων Σπυρίδωνος
...
( 16 Νοέμβριος 2020, 10.31 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   Από τις υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας την 24-11-2020 θα συζητηθεί μόνον η δικογραφία  με αριθμό Ε 278/2017 και  και αριθμό εκθέματος 11 Όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις αποσύρονται από την δικάσιμο σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ΄  71342 /2020 ΚΥΑ. Όλες οι υποθέσεις που αποσύρονται θα προσδιορισθούν σε νέα
...
( 16 Νοέμβριος 2020, 09.31 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Αναρτάται προς ενημέρωση η με Αριθ.Πρωτ.4846/9-11-2020 προκήρυξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά για τη πρόσληψη Δικηγόρου στην Υπηρεσία του Γενικού Εμπορικού
...
( 13 Νοέμβριος 2020, 10.23 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Αναρτάται προς ενημέρωση η με Αριθ.Πρωτ.1243/Φ.130/11.11.2020 προκήρυξη του Επιμελητηρίου Πιερίας για πρόσληψη Δικηγόρου στην Υπηρεσία του Γενικού Εμπορικού
...
( 10 Νοέμβριος 2020, 15.38 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   Από τις υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας την 26-11-2020 θα συζητηθούν μόνον οι δικογραφίες  με αριθμό Ε 330/2019 και  Ε 657/2018 Όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις αποσύρονται από την δικάσιμο σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ΄  71342 /2020 ΚΥΑ. Όλες οι υποθέσεις που αποσύρονται θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την
...
( 10 Νοέμβριος 2020, 15.36 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   Όλες οι υποθέσεις που επρόκειτο να συζητηθούν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας την 17-11-2020 δεν θα συζητηθούν και αποσύρονται από την δικάσιμο σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ΄  71342/2020 ΚΥΑ. Όλες οι ανωτέρω υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λάβουν νέες κλήσεις. Παρακαλούνται οι πολίτες και
...
( 10 Νοέμβριος 2020, 15.33 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ )
Δείτε εδώ τη σχετική
...

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ / ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ

  • YpirProtEirin
    Υπηρεσίες Πρωτοδικείου / Ειρηνοδικείου Τρικάλων

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

  • Ekthemata DST
    Τρέχοντα Εκθέματα: Τρικάλων (Πολιτικά, Ποινικά) Εφετείου Λάρισας (Ποινικά, Διοικητικά)

ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  • NomikiVoitheiaLogo2
    Αστικό, Εμπορικό, Ποινικό

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.