Εκτύπωση

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η Ένωση Ελλήνων Νομικών «e-ΘΕΜΙΣ», διοργανώνει στις 17 & 18 Μαρτίου 2017 το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της στο «Divani Meteora Hotel» στην Καλαμπάκα, με τίτλο: «Νομική Αντιμετώπιση Χρηματικών Οφειλών & Απαιτήσεων». Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: Χρηματικές οφειλές από και προς το Δημόσιο, Διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις Τράπεζες και Οργανισμούς, Ποινικές διαστάσεις χρηματικών οφειλών, Αναγκαστική Εκτέλεση, Πτωχευτική Διαδικασία, κ.α.

Μέρος σε αυτό θα λάβουν εκπρόσωποι του δικηγορικού, ακαδημαϊκού και δικαστικού κόσμου, όπως οι κοι Ι.Χαμηλοθώρης, Ι.Καράκωστας, Γ.Τριανταφυλλάκης, Αρ.Τζανετής, Ν.Κατηφόρης, κ.α., ενώ χορηγός επικοινωνίας θα είναι η Νομική Βιβλιοθήκη.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ένωση, η οποία αποτελείται από δικηγόρους όλης της χώρας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ethemis.gr.

Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα (κατηγορία: e-Θέμις / Συνέδρια), μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα προηγούμενα επτά συνέδρια, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, τόσο από επιστημονικής άποψης όσο και από πλευράς προσέλευσης συνέδρων.

 

 Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ethemis.gr.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ / ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

  • image7
    Α,Β,Γ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

  • ekthemata2
    Τρέχοντα Εκθέματα Τρικάλων (Πολιτικά - Ποινικά) - Εφετείου Λάρισας (Ποινικά - Διοικητικά)
mod_vvisit_counterΣυνολικές Επισκέψεις409650

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.