Εκτύπωση

ΙΝ.ΚΑ.ΔΙ.Λ.:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας (Ιν.Κα.Δι.Λ.),  ανακοινώνει την  διενέργεια νέου κύκλου προγράμματος Bασικής Eκπαίδευσης και Kατάρτισης Διαμεσολαβητών, συνολικής διάρκειας  80 ωρών.

 Το πρόγραμμα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ CEDR (Centre for Effective Dispute Resolution), έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους παγκοσμίως φορείς παροχής υπηρεσιών διαμεσολάβησης και εκπαίδευσης διαμεσολαβητών με έδρα το Λονδίνο. Οι εκπαιδευτές του προγράμματος είναι πιστοποιημένοι ‘’εκπαιδευτές εκπαίδευσης διαμεσολαβητών’’ από το CEDR.

Το σεμινάριο διαρκεί συνολικά 80 ώρες εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν :

Δεδομένων των περιορισμών πραγματοποίησης δια ζώσης εκπαίδευσης λόγω covid-19, θα διενεργηθούν οι 30 ώρες εκπαίδευσης με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευσης στις εξής ημερομηνίες: 7, 8, 9, 14, 16, και 17 Απριλίου ώρες 15.30 -21.00. Οι υπόλοιπες ώρες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης όταν επιτραπεί λόγω των υγειονομικών συνθηκών στις αίθουσες του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο ανωτέρω πρόγραμμα, πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ινστιτούτου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ως την προηγούμενη της έναρξης του σεμιναρίου. Στο μήνυμα θα δηλώνουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, τα στοιχεία επικοινωνίας τους και την επαγγελματική τους ιδιότητα. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί χρονική προτεραιότητα.

Το συνολικό κόστος ανέρχεται στο ποσό των 1.400 ευρώ, εκ των οποίων τα 900 ευρώ θα καταβληθούν μέχρι την έναρξη του σεμιναρίου και τα υπόλοιπα όταν θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ενότητα της δια ζώσης εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις εκπαιδεύτριες του Φορέα: Μαρίνα Αρσενοπούλου, (6944918702) και  Εύη Μπεκίρη (6936990800), Δικηγόροι, Διαπιστευμένες Διαμεσολαβήτριες CEDR, Πιστοποιημένες Εκπαιδεύτριες Διαμεσολαβητών.

 

Απαιτούμενα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Απόσπασμα ποινικού μητρώου, από το οποίο να προκύπτει ότι ο αιτών δεν έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για κακούργημα ή πλημμέλημα.

2. Αντίγραφο τίτλου σπουδών ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής η αλλοδαπής.

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.