Εκτύπωση
PDF

Κλήρωση δικαστικών αντιπροσώπων εξωτερικού

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σήμερα 8/5/2019 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Συμβούλου-Ταμία του ΔΣΑ, Μαρινέττας Γούναρη και του Διευθυντή Πληροφορικής του ΔΣΑ, Βασίλη Μανιού, κλήρωση στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου για τις 53 θέσεις δικαστικών αντιπροσώπων εξωτερικού. Εκ των κληρωθέντων το 77% είναι Δικηγόροι, το 3% Ασκούμενοι Δικηγόροι, ενώ το υπόλοιπο 20% προέρχεται από άλλους κλάδους διοριστέων δικαστικών αντιπροσώπων. Στους διορισθέντες θα αποσταλεί email με τον διορισμό τους.

Η κλήρωση για τους λοιπούς δικαστικούς αντιπροσώπους του εσωτερικού, τακτικούς και αναπληρωματικούς, θα διενεργηθεί αύριο από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Οι διορισθησόμενοι δικηγόροι, μέλη δικηγορικών συλλόγων που ανήκουν στην δύναμη του ΟΠΣ Ολομέλειας, θα ενημερωθούν με σχετικό email, ενώ θα είναι δυνατή η ενημέρωση και από τις ιστοσελίδες του ΟΠΣ Ολομέλειας https://portal.olomeleia.gr/ και του Αρείου Πάγου http://www.areiospagos.gr .

Οι λοιποί δικηγόροι, μέλη δικηγορικών συλλόγων εκτός του ΟΠΣ Ολομέλειας, θα ενημερωθούν από τους κατά τόπο δικηγορικούς συλλόγους ή από την ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου http://www.areiospagos.gr .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ / ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 • image4
  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020
 • image5
  ΜΑΪΟΣ 2020
 • image6
  ΙΟΥΝΙΟΣ 2020
 • image7
  ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

 • ekthemata2
  Τρέχοντα Εκθέματα Τρικάλων (Πολιτικά - Ποινικά) - Εφετείου Λάρισας (Ποινικά - Διοικητικά)
mod_vvisit_counterΣυνολικές Επισκέψεις388601

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.