Εκτύπωση

Λ.Ε.Δ.Ε:Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης και άλλα θέματα

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ

 

ΑΘΗΝΑ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 901

 

Προς όλους τους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων-μελών του Λ.Ε.Δ.Ε.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 4-3-2019 ανακοίνωσής μας, σχετικά με αποφάσεις που έλαβε η Γ.Σ. του Λ.Ε.Δ.Ε., κατά την με ημερομηνία 2-3-2019 συνεδρίασή της, σας γνωρίζουμε συμπληρωματικά τα ακόλουθα:

(α) ο Λ.Ε.Δ.Ε. έχει ήδη εφαρμόσει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τα μέλη του θα πρέπει να συμπληρώσουν και αποστείλουν την σχετική δήλωση συναίνεσης (συνημμένο υπόδειγμα).

(β) από 2-3-2019, χορηγεί νέα παροχή, την «ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης», ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη, (με επιχορήγηση του Λ.Ε.Δ.Ε.), σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία GENERALI. Επομένως τα μέλη θα πρέπει άμεσα να συμπληρώσουν και υποβάλλουν στο Λ.Ε.Δ.Ε. την σχετική δήλωση αποδοχής-συναίνεσης (συνημμένο υπόδειγμα).

(γ) ο Λ.Ε.Δ.Ε. έχει αποστείλει ηλεκτρονικά στα μέλη του, υποδείγματα των παραπάνω δηλώσεων, οι οποίες θα πρέπει άμεσα να συμπληρωθούν και αποσταλούν στον Λ.Ε.Δ.Ε.

 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα παροχή, παρέχονται από τη ιστοσελίδα μας  www.lede.gr

 

Τέλος, συνάδελφοι, σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι η προσαρμογή στον Κανονισμό για τα Προσωπικά Δεδομένα και η οργάνωση του ζητήματος της ασφάλειας επαγγελματικής αστικής ευθύνης, είναι ζητήματα ιδιαιτέρως απαιτητικά αλλά είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην εξέλιξη του Λ.Ε.Δ.Ε.

Γι’ αυτό παρακαλούμε ιδιαιτέρως θερμά για την άμεση  και αποτελεσματική διεκπεραίωση των παραπάνω  με την συνεργασία σας.

 

Για τον Λ.Ε.Δ.Ε.

Η  Πρόεδρος

ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΤΟΓΛΟΥ

 

Σημείωση: Παρακαλείσθε,  για την άμεση συμβολή σας στην υποβολή των παραπάνω δηλώσεων,  κατάλληλα συμπληρωμένων και υπογεγραμμένων (Πληροφορίες στη Γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων).

 

Συνημμένα: υποδείγματα δηλώσεων

ΑΙΤΗΣΗ GENERALI

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 • image12
  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019
 • image2
  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019
 • image3
  ΜΑΡΤΙΟΣ 2019
 • image4
  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019
 • pasxa-2019
  ΠΑΣΧΑ 2019
 • image5
  ΜΑΪΟΣ 2019

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

 • ekthemata2
  Τρέχοντα Εκθέματα Τρικάλων (Πολιτικά - Ποινικά) - Εφετείου Λάρισας (Ποινικά - Διοικητικά)
mod_vvisit_counterΣυνολικές Επισκέψεις290390

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.