Εκτύπωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ Δ.Σ.Τ.- ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο ΣΟΛΩΝ

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

alt

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο ΣΟΛΩΝ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΧ.ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΗ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 3 ΑΛΙΜΟΣ ΤΤ 174 55

ΤΗΛ. 210 9824002 & 6977 000500

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

                                                                                                           Αθήνα 31-12-2018

Προς

Το Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων

Αξιότιμο Πρόεδρο Κύριο Γουγουλάκη Νικόλαο

Κοιν. Μέλη Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου

 

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά.

Με την έναρξη της νέας χρονιάς σας αποστέλλω για ενημέρωση σας, τα παρακάτω στοιχεία που αναφέρονται στην επισκεψιμότητα, της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών  της Επιθεώρησης Συγκοινωνιακού Δικαίου Ο Σόλων, με την οποία ο σύλλογος σας είναι συμβεβλημένος.

Σύνολο επισκεπτών

από 01-01-2017 - 31-12-2017 : 1896

από 01-01-2018 - 31-12-2018 :2484

Μέσος όρος μηνιαίων επισκέψεων :207

Ποσοστό αύξησης : 31%

Όπως διαπιστώνετε από την παράθεση των παραπάνω στατιστικών επισκεψιμότητας, γίνεται κατανοητό ότι από τα μέσα του 2018, με την διεύρυνση εκ μέρους μας της πλατφόρμας ενημέρωσης σε όλο το εύρος του Δικαίου, παρατηρείται μία πολύ σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας εκ μέρους των μελών σας.

     Έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν ότι η νομολογία - αρθρογραφία, όπως  παρατίθεται μέσα από την τράπεζα μας, δεν υπάρχει σε καμία άλλη βάση δεδομένων.   Στο σύνολο της η νομολογία είναι πλήρως σχολιασμένη με παράθεση των τυχόν contraαποφάσεων ανά απόφαση, και με σχετικές οδηγίες προς τους νομικούς παραστάτες, για να αποφύγουν δικονομικά προβλήματα (κάτι το οποίο δεν υπάρχει σε καμία άλλη Νομική Τράπεζα πληροφοριών).

    Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για την εξαιρετική συνεργασία και να σας ενημερώσουμε για την μεγάλη αλγοριθμική αναβάθμιση που σας είχαμε υποσχεθεί και την οποία ολοκληρώσαμε από 15-10-2018.

     Η αναβάθμιση της πλατφόρμας αναζήτησης στο νέο περιβάλλον, αποτελεί παγκοσμίως την αιχμή της τεχνολογίας και ολοκληρώθηκε μετά από μία μεγάλη επένδυση της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών ο Σόλων (www.esd.gr) με την συμπλήρωση της πρώτης δεκαετούς λειτουργίας της.

    Ως αποτέλεσμα των ενεργειών μας αυτών, τώρα οι χρήστες μπορούν πλέον να φτάνουν σε ad-hoc Νομολογία-Αρθρογραφία πληκτρολογώντας τα λήμματα αναζήτησης, είτε με μικρούς χαρακτήρες, είτε κεφαλαίους, είτε με τονισμένες λέξεις ή ατόνιστες.

Ακόμα παραμένει η μοναδική Τ.Ν.Π. που σας δίνει την δυνατότητα όχι απλής αναζήτησης αλλά ακόμα και υποβολής νομικού ερωτήματος.

     Επίσης ανακοινώνουμε την διεύρυνση των δεδομένων της και σχεδόν το διπλασιασμό των αποτελεσμάτων, που λαμβάνει ο χρήστης, δίνοντας έμφαση στην νεότερη Νομολογία των πιο πρόσφατων ετών 2008 έως 2018, αφού πρόσφατα εμπλουτίστηκε  με πολύ μεγάλο αριθμό αποφάσεων και άρθρων.

    Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία συστήματα στην ομαδική αποστολή των εβδομαδιαίων νομικών ενημερώσεων ( Law – Newsletter) στα Email των μελών σας , τα ενημερώνουμε με Νομολογία- Νομοθεσία -Επιστημονική Νομική Αρθρογραφία και Νομικά Νέα, δίνοντας τους την δυνατότητα να παραμένουν ενήμερα για ότι συμβαίνει, όταν συμβαίνει.

    Νομίζουμε ότι αξίζει να αναγνωρισθεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας, ότι είμαστε πρωτοπόροι στην ενημέρωση του Δικηγορικού Σώματος, (αφού κάνεις άλλος δεν παρέχει τέτοιου επιπέδου άμεση ενημέρωση),  αποστέλλοντας ΔΩΡΕΑΝ, εβδομαδιαία ενημερωτικά Newsletters, με ότι ποιο επίκαιρο και σημαντικό νομικό νέο προκύπτει σεόλο το εύρος της δικαιοσύνης (αστικό – ποινικό – διοικητικό –φορολογικό), κάθε αλλαγή της κρατούσας άποψης της νομολογίας των ανωτάτων και ανωτέρων δικαστηρίων μας - σχολασμένες, καθώς και τις επίκαιρες νομοθετικές αλλαγές άμεσου ενδιαφέροντος και εφαρμογής, εμπλουτισμένο και με αρθρογραφία συνεργατών μας - ειδικών επιστημόνων,  καθηγητών  – δικονομολόγων και ανωτάτων δικαστικών, σχετικά με τα προκύπτοντα ζητήματα στην καθημερινή δικαστηριακή πρακτική με σχετικές οδηγίες, όπως επί παραδείγματος χάριν στις τροποποιήσεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση.

 Σας ευχόμαστε μία καλή και ευλογημένη χρονιά.                                                                                                                                                                                    

                                                         Με εκτίμηση

                                                   Μιχάλης Ονουφριάδης

 

 

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 • image12
  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019
 • image2
  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019
 • image3
  ΜΑΡΤΙΟΣ 2019
 • image4
  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019
 • pasxa-2019
  ΠΑΣΧΑ 2019
 • image5
  ΜΑΪΟΣ 2019
 • image6
  ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

 • ekthemata2
  Τρέχοντα Εκθέματα Τρικάλων (Πολιτικά - Ποινικά) - Εφετείου Λάρισας (Ποινικά - Διοικητικά)
mod_vvisit_counterΣυνολικές Επισκέψεις295320

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.