Εκτύπωση
PDF

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Chat Gpt : Ένα νέο εργαλείο για την Νομική επιστήμη

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου και το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών (ΙΝ.ΚΑ.ΔΑ.) διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση την Κυριακή στις 14 Μαΐου 2023, στις 18:30 μμ., στο κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου, με τον καθηγητή Πολυτεχνείου Χανίων Γεώργιο Ατσαλάκη για το ChatGPT, ένα προηγμένο μοντέλο γλώσσας που έχει κερδίσει σημαντική προσοχή σε διάφορους κλάδους.

 

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν οι προηγμένες δυνατότητες του ChatGPT. Ο καθηγητής Γεώργιος Ατσαλάκης, ειδικός τεχνολογικών προβλέψεων θα προσφέρει μια επισκόπηση του ChatGPT και θα μοιραστεί πρακτικά παραδείγματα για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εξορθολογισμό των νομικών διαδικασιών, την ενίσχυση των ερευνητικών δυνατοτήτων και τη βελτίωση της επικοινωνίας με τους πελάτες.

 

Επισυνάπτεται ενημέρωση για την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Έβρου σε συνεργασία με τον Δικηγορικό σύλλογο και το ΙΝΚΑΔΑ, με θέμα το ChatGpt Ένα νέο εργαλείο για την Νομική επιστήμη και η φόρμα συμμετοχής την οποία παρακαλείστε να υποβάλλετε εγκαίρως :

 

 

  • Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.