Εκτύπωση
PDF

ΕΣΠΑ - Επιχορήγηση αυτοαπασχολουμένων δικηγόρων

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας ότι προκειμένου να βοηθηθούν κατά την υποβολή αίτησης ένταξης στη Δράση «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων» του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020 χρηματοδοτούμενη από το Υπουργείο Ανάπτυξης, τροποιήθηκε ο πρακτικός ενημερωτικός οδηγός σύμφωνα και με την από 16/06/2021 ΥΑ του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων από τη συντάκτριά του συνάδελφο κα Αικατερίνη Αποστολίδου, ενώ δημιουργήθηκε αρχείο με πρακτικές οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης διαθέσιμο στους συναδέλφους.

Παράλληλα συνεχίζεται υπό την εποπτεία του Αντιπροέδρου κ. Ευσταθίου Αναλυτή, η λειτουργία του help desk στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους είτε μέσω portal.olomeleia.gr στην επιλογή:

Επικοινωνία

μηνύματα

Επιδότηση ΕΣΠΑ σε δικηγόρους,

είτε στο e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά Δευτέρα έως Παρασκευή από 11:00 έως 14:00 στο 6941603706 και από 14:00-17:00 στο 6944981711, από Δευτέρα 7-6-2021.

Συνημμένα παρατίθεται ο τροποποιημένος Πρακτικός Οδηγός και τα 3 Παραρτήματα της Πρόσκλησης (ΙΙΙ, ΙV, VΙΙ) σε μορφή word καθώς επίσης και οι πρακτικές οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης.

Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς.