Εκτύπωση

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

on . Posted in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ένωση Ελλήνων Νομικών «e-ΘΕΜΙΣ», διοργανώνει στις 17 & 18 Μαρτίου 2017 το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της στο «Divani Meteora Hotel» στην Καλαμπάκα, με τίτλο: «Νομική Αντιμετώπιση Χρηματικών Οφειλών & Απαιτήσεων». Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: Χρηματικές οφειλές από και προς το Δημόσιο, Διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις Τράπεζες και Οργανισμούς, Ποινικές διαστάσεις χρηματικών οφειλών, Αναγκαστική Εκτέλεση, Πτωχευτική Διαδικασία, κ.α.

Μέρος σε αυτό θα λάβουν εκπρόσωποι του δικηγορικού, ακαδημαϊκού και δικαστικού κόσμου, όπως οι κοι Ι.Χαμηλοθώρης, Ι.Καράκωστας, Γ.Τριανταφυλλάκης, Αρ.Τζανετής, Ν.Κατηφόρης, κ.α., ενώ χορηγός επικοινωνίας θα είναι η Νομική Βιβλιοθήκη.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ένωση, η οποία αποτελείται από δικηγόρους όλης της χώρας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ethemis.gr.

Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα (κατηγορία: e-Θέμις / Συνέδρια), μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα προηγούμενα επτά συνέδρια, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, τόσο από επιστημονικής άποψης όσο και από πλευράς προσέλευσης συνέδρων.

 

 Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ethemis.gr.

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

  • image1
    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

  • ekthemata
    ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΜ/ΚΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
mod_vvisit_counterΣυνολικές Επισκέψεις231663